EN

SK
HOME
ELÉRHETŐSÉGEINK
SZAKORVOSUNK
KÉRDŐIV AZ ÉREDKLŐDŐK SZÁMÁRA
ÁRJEGYZÉK

A GAMA LASER SZEMÉSZETI KÖZPONT

egészségügyi magánrendelő, amely 1995 óta működik, mint általános rendelő és kontaktlencse felhelyezési központ. A szolgáltatásait nemrég excimeres lézer szemmütéttel bővítette ki, amely a dioptriás szemhibák megszüntetésére szolgál. Erre a célra a német CARL ZEISS cég EXCIMER LASER MEL 80 CRS műszerét használja.


A MEL 80-as műszer egy újgenerációs excimeres lézer, amely a Carl Zeiss cég többéves tapasztalatait, újító gondolatait és ismereteit ötvözi. Ennek az eredménye ez a rendszer, amely az excimeres lézerek abszolút élvonalába tartozik. A műtéti beavatkozások minősége és pontossága összhangban van a Carl Zeiss cég hagyományaival.

A MEL 80-as EXCIMER LASER megszünteti a dioptriás szemhibákat, mint a közellátás, távollátás és az asztigmatizmus. Az összes típusú lencsehiba (aberráció) gyógyításánál optimalizált profilt használ. Ezen kívül a MEL 80-as műszert a „Customized“ abláció teljes kihasználására fejlesztették ki. A lézer gyors rezgésszáma gyorsreakciós eyetrackert igényel. Az aktív eye tracking rendszer, amely az aktív szemmozgást figyeli, a biztonságot garantálja. A lézerezésnél kihasználja a szaruhártya optimális terét és ezredmilliméter pontossággal dolgozik. Az új, nagyon kicsi „Gausian spot“ lehetővé teszi egyrészt a teljes szemaberrációk korrekcióját (a lencsehibák helyreigazítását), másrészt pedig nagyon sima felületet biztosít.

A MEL 80-asműszer a korábbi lézermodellekhez képest jelentősen lerövidíti a beavatkozás idejét, egyben megőrzi a páciens biztonságát és kényelmét:
- a páciensnek csak rövid időre kell rögzítve lennie
- a szaruhártya expozíciójának jelentős csökkentése
- a beavatkozás után a látás gyorsabb visszanyerése
- az egyes szpotok eloszlása biztosítja a szaruhártya sztrómájának (vázának) optimális védelmét a magas abláció (leválás, leválasztás) gyorsaságánál keletkezett felmelegedés ellen, amely szintén hozzájárul a látás mielőbbi visszanyeréséhez
- új, előre programozható fekvőhelyzetű betegágy, amely megkönnyíti a páciens elhelyezését és meggyorsítja az egész folyamatot.

Az optikai rendszer konstrukciója és speciális dizájnja garantálja a biztonságos üzemeltetést.

SAJÁT SZEMMEL LÁTNI A VILÁGOT

A szemünk a legfontosabb érzékszervünk, mely segít tájékozódni az életben és a minket körülvevő világban. Minnél jobban látunk, annál jobban élvezhetjük az életet. A látás élessége attól függ, hogy hová vetődik az optikai kép az ideghártyán (az ideghártya a szemgolyó legtávolabbi része).A szaruhártya, szemlencse és az üvegtest a szembeáramló fénysugarakat úgy irányítják, hogy az ideghártya egy bizonyos pontján éles kép alakuljon ki. Ha ez a pont az ideghártya elé vagy mögé vetődik, életlen kép jön létre. Ezt a hibát a szemészek és az optikusok dioptriákban fejezik ki.

A látás lézerrel történö korrigálásának köszönhetően naponta a világon az emberek milliói térnek vissza az éles látás világába. Képzelje el az életét szemüveg és kontaktlencse nélkül. A mai lézeres műtétek jóval pontosabbak és biztonságosabbak, mint bármikor korábban. Lehetővé teszik a rövidlátás, távollátás és az asztigmatizmus egyszerű és optimális korrigálását.

A MEL 80-as típusú excimeres lézerrel végrehajtott lézeres látásjavítás előnyei:
- több millió lézeres műtétet végeztek el az egész világon
- kényelmes ambuláns beavatkozás
- megbízható gyógyulási eredmények
- rövid időtartmú beavatkozás
- évtizedes tapasztalatok a pontos optikában
- teljesen biztonságos módszer.

Home | Elérhetőségeink | Szakorvosunk | Kérdőiv az éredklődők számára | Árjegyzék